Halve finale CERVENA kookwedstrijd

Op 10 oktober vindt de halve finale van de CERVENA boerderijhert kookwedstrijd plaats in HANOS Apeldoorn. Je bent van harte uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen. 

De Wedstrijd

Acht halve finalisten maken tijdens de wedstrijd 25 kleine gerechtjes. Ze presenteren live hun gerecht aan de jury en het publiek. Elke finalist krijgt 20 minuten de tijd om de gerechten te bereiden. Na het bereiden van de gerechten zal er een kort interview plaatsvinden over het gerecht, de bereidingen en gebruikte componenten. Er wordt gestreden om een plek in de finale en de titel 'CERVENA Masterchef 2017'. Naast deze eervolle titel ontvangt de winnaar een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Nieuw-Zeeland. De tweede en derde prijswinnaars ontvangen een complete Big Green Egg. 

De halve finalisten

Restaurant Ambacht in Heerenveen – Nick Twickler

Partycentrum De Groene Weide in Appingedam – René Benjamins

De Vuurmeester in Veendam – Christian Boomker

Grand Café 033 in Bunschoten-Spakenburg – Jelle Hovens

Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen a.d. Vecht – Marco v.d. Wijngaard

Patissier Chocoled in Rosmalen – Edwin Schellekens

Melvin Zandsteeg leerling Cas Spijkers Academie

Restaurant Monarh in Tilburg – Paul Kappé

De jury

De driekoppige jury bestaat uit Herlinda de Clerck (uitgever Passion Hi magazine), CERVENA Masterchef 2016 Simon Feitsma (Eetcafé Schuitendiep), Shannon Campbell (Nieuw-Zeelandse chef). 

Praktische informatie

De wedstrijd is van 10.30 – 15.30 uur in HANOS Apeldoorn, Stadhoudersmolenweg 41, 7317 AW Apeldoorn. Naast de kookwedstrijd is er in HANOS Apeldoorn een inspiratiedag najaar met diverse proeverijen en demonstraties.