Foodblog: Opening Carpaccio Club Tilburg

Afgelopen vrijdag zijn de deuren van Carpaccio Club Tilburg geopend. Hiermee is Tilburg weer een gave hotspot rijker. Wij werden uitgenodigd om alvast te komen proeven van de lekkerste carpacciogerechten. Slice to meet you! 

Carpaccio, carpaccio en nóg eens carpaccio. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Uiteraard staat de klassieke carpaccio hier op de kaart, maar de Carpaccio Club steekt ook deze favoriete klassiekers in een nieuw jasje. Want wie carpaccio zegt, zegt niet alléén vlees. Ook vis, veggies en fruit komen aan bod bij de Carpaccio Club. Hoe dat smaakt? Daar vertellen we je graag meer over. Welkom bij de club! 

Bij aankomst worden we vriendelijk ontvangen door het personeel. We kiezen een leuk tafeltje uit en genieten van het zonnetje onder het genot van een goed glas wijn. Het is gezellig druk op het terras aan de Heuvel en we vermaken ons prima! We nemen een kijkje op de menukaart en omdat het lastig is om te kiezen uit zó veel lekkere gerechten besluiten we om te gaan voor de club special to share. Hierbij heb je de keuze uit alleen vlees of een plateau met vlees, vis en groentes. Omdat we erg benieuwd zijn naar de verschillende soorten carpaccio van vlees gaan we voor het "slices to meat you" plateau. Deze kun je bestellen vanaf 2 personen. 

Het plateau bestaat uit eendenborst carpaccio, carpaccio Olandese en Oosterse carpaccio. Elke carpaccio is ontzettend mals en heeft elk zijn unieke eigen smaak! We starten met de eendenborst carpaccio, deze is afgetopt met cherrystroop, hazelnoot, sinaasappel, vijgen, groene appel en een paddestoelen crumble. De paddenstoelen crumble combineert uitstekend met het wild en de overige toppingen zorgen ervoor dat het de carpaccio lekker fris is. Een goed begin wat ons betreft!


We gaan verder met de carpaccio Olandese, dit is de echte klassieker van runderlende met truffelcrème, zongedroogde tomaat, rucola, pijnboompitjes, parmezaan, olijfkruim en truffel chips. De absolute all time favourite! We eindigen met de Oosterse carpaccio, ook deze is gemaakt van runderlende maar door de Oosterse toppings is dit weer een totaal andere carpaccio. We wanen ons heel even in het verre oosten en genieten van de carpaccio met wasabi crème, knoflook, tsuyudressing, sesam, radijs, bosui, mizuna en loempiavel. 


On the side bestellen we verse frieten met truffelmayonaise en parmezaan. De frietjes zijn lekker dik én krokant en een heerlijke aanvulling op de fantastische carpaccio's! Wij hebben echt genoten vanavond en kunnen de Carpaccio Club zéker aanraden. Niet in de buurt van Tilburg? Geen probleem! Ook in Breda hebben ze afgelopen jaar op de Grote Markt een vestiging geopend. De Carpaccio Club is dagelijks geopend voor lunch, borrel en diner. Met wie ga jij snel een kijkje nemen? 

Tags: N, Carpaccio, carpaccioclub